Mad World DJ Strebinszky-vel

2011.03.18. 00:38

Ismételten a félév közepéhez közelítünk lassan, ez pedig azt jelenti, hogy ismét a zh-kkal hadakozunk. Mindenki fáradt, mindenki azt szeretné ha már vége lenne ennek az egésznek. 
 

Tudok egy őrült jó programot. Ha nem is vet véget szenvedéseinknek, egy estére biztos kikapcsol. Vagy az alkohol hatásától vagy pedig attól, hogy széjjelpörgöd az agyadat.

Ha pedig nem lenne elég a buli pénteken van méghozzá március 25-én, ami csak egyet jelenthet, holnap nincs ZH, szóval lekiismeretfurdalás nélkül ihatod magad vállahatatlanra vagy akármi más.

A lemezjátszók mögött a két Rollerből már jól ismert fenegyerek áll majd: Dj Zozyka és Dj White Tie. 

Ha pedig még ez sem lenne elég akkor még hozzáteszem azt, hogy az este folyamán a magyar Dj-k egyik legjobbika, Dj Sterbinszky is felpörgeti a lemezeket. 
 

A hangulat adott csak neked kell elmenned.

Elég Őrült vagy hozzá?

 

 

Keress rájuk a Facebook-on is:

Játék

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rollerclub.blog.hu/api/trackback/id/tr622749082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása