Hát igen! Gondolom mindenkivel volt már olyan, hogy nem számított valamire és mégis olyan elemi erővel ütött be, hogy azt se tudta, hogy most merre kéne fordulnia. Olyan, hogy csak belekezd valamibe, hogy majd lesz valahogy. Aztán meg akkorát fordul az egész, hogy ha nem vigyázol akkor magával ránt. Ekkor pedig vagy bepánikolsz vagy fogod magad és nekimész, tökmindegy mi jön akkor is állod.

Na ilyen volt a mai este is nekem a Rollerben. Nem tudom kicsit, kétkedve vártam a mai napot, nem gondoltam volna, hogy ennyi ember lejön. Azt hittem leszünk egy páran és családias légkörben végigmegy a buli. Na, hát nagyobbat nem is lőhettem volna mellé. Emlékszem lementem este nyolcra és elkezdődött a szokásos. Elvégeztük a utolsó simításokat az előkészületekben. Majd persze elkezdtünk baromkodni egymással, mármint a Rolleresek, ahogy általában szoktunk. Aztán lejött néhány ember és leültek az asztalokhoz, majd jöttek még és megint. Aztán miután éjfélkor lement a produkció, utána kb. olyan volt mintha bomba robbant volna. Az emberek szinte rázuhantak a pultra. Mindenki egyszerre akart rendelni. Ilyenkor persze választhatsz, vagy megijedsz és elkezdesz kapkodni, vagy veszel egy mély levegőt, kifújod és elindulsz. Na ezek, azok a pillanatok, amikor megértem azt, hogy miért tart ilyen sokáig, hogy valaki Rolleres lehessen. Mert ha benn vagy a pultban, akkor csak azokra számíthatsz, akik veled dolgoznak. Ha pedig ott nincs összhang, akkor semmi értelme az egésznek. Magadban lehetsz kemény, odateheted magad száztíz százalékban, ha nincs mögötted egy biztos háttér, akkor körülbelül két perc alatt elúszol és csak azt veszed észre, hogy hibát hibára halmozol.

Na mindegy, zárásképpen csak annyit tudok mondani, hogy ha nem voltál itt, akkor sokat hagytál ki. Mert ez a buli százhússzal pörgött.

 

Tanulság: A következőre gyere el! Mert ide tartozol….

 

- zoli -

A bejegyzés trackback címe:

https://rollerclub.blog.hu/api/trackback/id/tr451521700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JoSeF 2009.11.15. 16:07:26

Na alakul a blog, csak a buzi elsőzőket kéne kitiltani!

sZaki 2009.11.16. 21:19:48

negyedik, de legközelebb első leszek
süti beállítások módosítása