Csütörtök este a Roller Club ismét fergeteges bulira készül, az Up & Down partyra egy kis Folyosófeszttel megfűszerezve.

Sokan már biztosan hallottatok, hogy a Roller Klub 1997-ben, a kezdetekben, Lego azaz Légrádi Gábor által kezdeményezett Jenő Kultúr Bár volt a B4-en. A raktár a B401-ben volt, és a C3-as srácok vitték. Innen jött az ötlet, hogy a „régi” hangulatot visszahozzuk, és csináljunk egy hatalmas Up & Down partyt, hogy mindenki egy kicsit átélhesse, milyenek is voltak az első rolleres bulik.

A banda tagjai Bölcskei Zoli, Nagy Attila, BB, Balmaz, Chris, Fafa és Bözse voltak. A cél egyszerűen az volt, hogy mindig legyen pia. Ezt sokszor csak pénzügyi veszteségek árán tudták elérni. Azt, hogy Lego mennyire ragaszkodott elveihez, mi sem bizonyítja jobban, mint amikor a Jenő Kultúr Bár a GTK-TTK gólyabálon kihelyezett kocsma lett. Az este felénél kiderült, hogy rengeteg a nyereség, ezért Lego az italokat innentől ingyen osztogatta.

A mai Roller helyére 1999-ben költözött a bár. A kocsma, jelenlegi nevét egy kollégiumi raktárban talált rollerről kapta. Nem kizárt, hogy egy irdatlan nagy buli után, részeg kolisok lomtalanításból hozták haza. (Később a Siesta Klub név is felmerült.)

A régi Roller két különálló szobából és egy fennmaradó kis helyiségből állt, ahol mindössze egy asztal és két hűtő fért el. Egy külön szobában csocsó és darts volt, a másik pedig raktárként funkcionált. A raktárra kiadó ablakot vágtak, majd később kiütötték a csocsószoba és a raktár falait is. Így jött létre a jelenlegi Roller helyisége. A Roller ekkor zavartalanul működött, természetesen továbbra is magasztos célokat szolgálva és így a kollégisták napjait megszépítve. Sokak törzshelyévé vált.

2003/2004-ben Novi és Szabi lettek a Roller vezetői, ez idő alatt nagyon sok felújítás történt. A Roller Öntevékeny körré alakult. A Roller Club mára egy teljesen különálló szervezetté, inkább társasággá vált, ahova mindenki szívesen jár le elütni az időt.

2004-től Vajcs Gábor lett először a gazdasági vezető, majd ő vitte a Rollert is. Gellai Ricsi 2004-2006 között volt vezető, majd 2007. januártól Lóci tolta a szekeret. A Roller Club elkezdett otthont adni GTK-s rendezvénynek, többek közt a Kolimpiának és a Kari Napoknak. Rengeteg tematikus buli és más karokkal közös külsős bulik szervezése is elkezdődött.

A Roller Club jelenlegi vezetője 2010 ősze óta Péter Zoli. A Roller, mint Öntevékeny Kör egyre több taggal bővült.  Jelenleg 15-en dolgozunk azon, hogy felejthetetlenek legyenek a csütörtök esték, vagy összehozzunk nektek egy lazulós keddi programot. Az évek során kialakult egy összetartó, baráti társaság, ahová a régi rolleresek máig visszajárnak. Ez valószínűleg a rengeteg együtt töltött időnek, kocsmázásnak és közös nyaralásoknak köszönhető. Természetesen a pult mögött is mindig emelkedett a hangulat… De ezt biztos tapasztaltátok már. Szóval pörgünk, mint a roller.

Végül még annyit, hogy, ha kedvet kapsz meginni egy sört, vagy beszélgetni, bármikor lejöhetsz. Biztosan itt találsz minket. Most is itt vagyunk. Haverok, buli, csajok, Roller Club, mert ide tartozol...

A bejegyzés trackback címe:

https://rollerclub.blog.hu/api/trackback/id/tr344327115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.