I. Rollatron kupa 2010.09.07

2010.09.01. 19:51

Hellósziasztok. Jó hírem van. A Roller is beállt abba a sorba, ami a szürke hétköznapjaitokat hivatott feldobni. Jó, ezen nem kell annyira meglepődni, hiszen ez eddig is így volt, most azonban egy újabb kifogást találtunk ki arra, hogy jól érezzétek magatokat. Neve is van: Rollatron. Időpontja is van: 2010.szeptember 7-e (kedd) 18:00-00:00. Kicsit megerőltettük magunkat, így játékok, szabályok is vannak, elmondom hogyan is néz ki.

Játékok lesznek, melyeket ellenünk, Rolleresek ellen játszhattok. Öt, azaz 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik elég elszántak ahhoz, hogy megméressék magukat szerény személyeinkkel szemben.

Miután összeszedtétek a csapatot, jelképes összegért zsetonokat vásárolhattok, melyek a játékban való részvételt hivatottak legitimálni. Egy zseton 100Ft-ba kerül, a példa kedvéért: egy sör 300Ft, ezért kapsz 3 zsetont, ilyen egyszerű. Ezek beadása, leadása után indulhat a game.  Egyértelmű, hogy nem minden feladat egyenlő nehézségű, így nem kerülhet ugyanannyi zsetonba. Fontos itt megjegyeznem, hogy a játékok pontrendszer alapján működnek, minél nehezebb egy játék, annál több pontot ér. Ha ez egy kicsit zavaros lenne, konkretizálom:

 

   I.                    kategória: Xbox(Tekken), csapkodós kártyajáték, Darts

      ára:  1 zseton          lehetséges nyeremény:  1 pont

              II.                  kategória: Kent kártyajáték, csocsó

      ára: 2 zseton            lehetséges nyeremény : 2 pont

              III.                kategória : Catan társasjáték,

      ára: 3 zseton            lehetséges nyeremény : 3 pont

 

A legjobb, ha teljesen letisztázzuk a dolgokat, íme, a játékleírások:

Xbox: Nem tudom kinek ismerős, kinek nem, az itteni játék a Tekken nevet viseli. Annyi a lényege, hogy az általad választott karakterrel a Rolleres játékos karakterét kell kiütni a divatból, nem egy IQ fájter játék ne aggódj, nem kell hozzá diploma :D

Csapkodós kártyajáték: Egy pakli francia kártya szükséges hozzá, melyet a 2 játékos (aki a Rollert képviseli és a kihívó) megfelez egymás között. Ezt a fél paklit lefordítva tartod magad előtt, melyből előtted mindig maximum 4 darab lehet felfordítva. Két oszlop lesz az asztal… Hát ez nagyon hosszú lenne, majd a helyszínen elmagyarázzuk.

Darts: Magától értetődő, 301-es játék.

Kent kártyajáték:  Páros kártyajáték francia kártyával. A lényeg, hogy mindenki kezében mindig 4 db kártya van, és ezen felül 4 db kártya kerül az asztalra felfordítva. A cél, hogy 4 egyformát gyűjts össze a kezedben, úgy, hogy ezt rajtad kívül senki ne lássa. Ehhez az asztalon lévő kártyákat használhatod fel. Ha ez megvan, be kell mondanotok a ’Kent’ szót, ezt azonban minden esetben csak a párod teheti meg, ki kell hát találnotok 1 jelet, amit csak ti ismertek, így tudsz neki jelezni, hogy bemondja az említett szót.

Catan társasjáték: Stratégiai társasjáték maximum 4 fő részére(akik közül 1 értelemszerűen Rolleres), nehéz lesz benne megverni Josit :D

Csocsó: Egyértelmű, sima 2-2 elleni játék kocsmaszabály alapján.

Az első 3 helyezettet díjazzuk egy-egy üveg piával, és az első helyezett viszi a Rollatron vándorkupát.

JELENTKEZÉS: vasárnapig a Roller.klub@gmail.com címen, vagy személyesen a helyszínen.

 

I.                    Rollatron kupa, Roller Club, gyere el, mert ide tartozol.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rollerclub.blog.hu/api/trackback/id/tr762265214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása